U bent hier

Collegiale Facilitaire Dienstverlening.

Overbrengen van de overledene

In opdracht van uw organisatie, kunnen wij  (24 / 7)  de overledene overbrengen van de locatie van overlijden naar de opbaarlocatie met onze nieuwe overbrengauto, die is uitgerust met alle denkbare materialen die van toepassing kunnen zijn. Indien er geen afscheidsbezoek meer wenselijk mocht zijn, kan de overledene ook worden overgebracht naar ons dienstencentrum en na verzorging daar, verblijven in onze moderne gekoelde ruimte tot aan de dag van de begrafenis of crematieplechtigheid.

Staatsievervoer

Het staatsievervoer op de dag van de uitvaart, is de laatste jaren steeds belangrijker geworden.
Ieder mens is uniek en dat maakt ook dat iedere uitvaart anders is, wij weten dat als geen ander en daarom zien wij elke vraag naar vervoer voor een uitvaart als uniek.

Facilitaire dienstverlening

Verder kunnen wij diverse opbaarbenodigdheden beschikbaar stellen om een stijlvolle opbaring thuis te realiseren, zoals mobiele bed en kistkoelingen, rouwschermen, kaarsen- en bloemen standaards, enz. Tevens zijn wij depothouder van -Unigra- Uitvaartkisten indien nodig kunnen wij u  (24 / 7) van dienst zijn. In eigen beheer of bezorging door onzer, ook hier is onze dienstverlening mogelijk.

Mede door de eisen die het uitvaartkeurmerk van ons verwacht, zijn wij een uitstekende partner.
Alle werkzaamheden zullen worden uitgevoerd onder volledige auspiciën van de opdrachtgever. 
Wij dragen zorg voor een betrouwbare en respectvolle collegiale dienstverlening.

Voor vrijblijvende informatie betreft de mogelijkheden
0162 - 301900   

rouwvervoer_brabant