U bent hier

Mensen willen een afscheid dat hun leven weerspiegelt

Uitvaartinformatiecentrum geopend in Oosterhout

Het informatiecentrum is gelegen aan de Vuurdoornlaan in Oosterhout. U kunt er gratis parkeren en met of zonder afspraak binnenlopen. Hier wordt u in een rustige ambiance onder het genot van een kopje koffie voorgelicht over alle mogelijkheden die er zijn om uw uitvaart of die van een dierbare te verzorgen.

Uitvaartinformatiecentrum Oosterhout en Breda

“Een ondernemer moet met zijn tijd meegaan”, vindt Wil Peemen van Peemen Uitvaartverzorging. En juist in deze branche is de afgelopen jaren veel veranderd. De tijd dat elke uitvaartplechtigheid hetzelfde was, is nu echt voorbij.  Men wil tegenwoordig een persoonlijke invulling bij het afscheid. De mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk te maken zijn eindeloos. Om mensen goed te kunnen voorlichten heeft Peemen Uitvaartverzorging een informatiecentrum geopend in Oosterhout.

Persoonlijk tintje

En die mogelijkheden zijn eindeloos. Wil Peemen weet er met 25 jaar ervaring als uitvaartverzorger alles van: “Er is inderdaad heel veel mogelijk. Maar het enige waar het echt om draait is: wat maakte die persoon bijzonder? Tijdens gesprekken stellen wij ons tot doel om daar achter te komen. Luisteren is een kunst in het leven. Iedereen heeft iets wat hem of haar uniek maakt. Persoonlijke eigenschappen, voorkeuren, werk of een hobby. Aan de hand hiervan kan de uitvaart zo persoonlijk mogelijk worden ingevuld. Mensen willen een afscheid dat hun leven weerspiegelt, en daar willen wij hen graag in begeleiden en adviseren.
Het gaat veel verder dan persoonlijke muziek tijdens de uitvaart, wij zullen er alles aan doen om de uitvaart ondanks het verdriet, toch een mooie en waardevolle herinnering te laten worden”.

Vooraf regelen

Het is duidelijk dat een persoonlijk afscheid een trend is geworden. Hierdoor vindt momenteel een verschuiving plaats van het regelen van de uitvaart door de nabestaanden naar het vooraf goed geregeld hebben van je afscheid. Ook hiervoor kunt u in het informatiecentrum van Peemen Uitvaartverzorging terecht. Wil Peemen: “We merken dat steeds meer mensen vooraf de uitvaart goed geregeld willen hebben. Of het nou gaat om vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden, het laten vastleggen van persoonlijke wensen in een wilsbeschikking, informatie over een uitvaartverzekering; onze medewerkers staan voor u klaar. Loop gerust eens bij ons binnen of bezoek voor meer informatie onze website”.

Uitvaartcentrum Vuurdoornlaan Oosterhout
Informatiecentrum Peemen Uitvaartverzorging