U bent hier

Uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekeringen

Een uitvaart is een onderwerp waar u liever nog niet over nadenkt. Maar door zaken nu goed te regelen en de juiste keuzes te maken, bespaart u later veel zorgen voor uw nabestaanden. Daarom is het veel waard om er nu even bij stil te staan! Veel mensen kiezen voor een verzekering waarin alles wordt geregeld, zodat nabestaanden niet voor financiële verrassingen komen te staan. Niet iedereen heeft een uitvaartverzekering, waarmee u de kosten van de uitvaart vooraf of (gedeeltelijk) kunt afdekken. Daarom is het niet onverstandig om eens goede voorlichting of vrijblijvende informatie hierover in te winnen.
Wij kunnen voor u de een passende uitvaartverzekering in beeld brengen ( zie: www.uzn-nederland.nl ).

Iedereen is vrij om de uitvaart te laten verzorgen door de uitvaartonderneming, die door hem of haar gekozen wordt. U kunt altijd van onze dienstverlening gebruik maken, ongeacht bij wie of op welke wijze u verzekerd bent. Daarbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring met de verzorging van een stijlvolle uitvaart.

PEEMEN uitvaartverzorging heeft verschillende uitvaartverzekeringen welke mogelijk aansluiten op uw behoefte. Zo heeft u keuze uit de "Basis" en "Basis plus" polis. Hieronder vind u een overzicht van de bijbehorende diensten per gekozen pakket: